Vad fan håller jag på med, dålig syn, gubbkropp och fötter som opererats pga tant-defekter, och här står man nu, gråtandes i en bäck med vatten upp till knäna och med en stukad fot som gör nått så jävla ont. Friskvård och hälsosam livsstil, jo jag tackar… Helvete

Men som det sägs och skrivs, inget ont som inte har något gott med sig, när än det skiter sig på dygnet och i livet.

Och efter att ha sprungit en massa sköna km skog i Delsjöterrängen och man fått gråta ur sig lite av livets all djävulskap så är i alla fall ett av nästa års mål klart när det bekräftats att man fått en plats till Swedeman extreme triathlon.

Född och uppvuxen i Ås/Krokom utanför Östersund så är detta nog det närmaste man kommer hemmaplan när det gäller triathlon och långa distanser så det gör det lite extra skoj ?

Så nu står man här på ett ben och övar balans och ser framemot att ??3,8km Tännfors ?? 205km E14 ??42km Åreskuta

Kommer bli en förbannat trevlig dag det där.

Mvh // Andreas

Stäng meny