Helgen närmar sig och med det en massa skoj. Weswim med Calle och Johan drar till Tjolöholm och Tjolöholm Swimrun och själv beger jag mig norrut till Tjörn. Det är äntligen dags för Tjörn Triathlon, medeldistans. Tanken va att förbättra tiden avsevärt från i fjol men en massa ursäkter senare så är formen osäker. Simningen är inga problem, däremot cykel och löpträningen har mest befunnit sig i skadornas skugga. Men istället för komma på anledningar till varför man inte orkar, så får man försöka göra det bästa man kan och njuta av dagen. All rehab som gjorts de senaste månaderna har ju faktiskt varit för att kunna genomföra det jag vill göra och hittills har det gått över förväntan. Så på lördag morgon står jag på startlinjen likt en öppen bok där allt kan hända, och med ett leende på läpparna så ska vi nog kunna kräma ur kroppen på allt och lite till. 


Och sen på söndagen så får jag prova på stt stå på andra sidan och hejja fram min äldsta grabb som gör debut i denna underbara sport när det vankas Kids race!

Lycka till alla ni som kör i helgen. Får även passa på att tacka alla er som står vid sidan om och hejar, utan er hade hade det inte varit lika roligt!

// Andreas

Stäng meny